Agencija "Milićević"

Agencija "Milićević" je jedna od najstarijih agencija u Kragujevcu. Agencija je počela sa radom u vreme kada se otkupom društvenih stanova, na trzištu pojavio u prometu veliki broj stanova. Radi omogućavanja bržeg i jednostavnijeg obavljanja poslova kupoprodaje stanova, pojavile su se specijalizovane agencije za posredovanje u prometu nekretninama. U vezi sa prometom nekretnina bilo da je to stan, kuća, poslovni prostor, zemljište u praksi se pojavljuje veliki broj pravnih pitanja, koja traže i tačne odgovore. Želimo da pomognemo da bolje kupite i prodate, zato nam se obratite, dođite ili ćemo mi doći do Vas.

Kupite ili prodajte svoju nekretninu

Preko naše agencije možete kupiti ali i prodati svoju nekretninu. Naše dugogodišnje iskustvo, poverenje mnogobrojnih klijenata su naša ali i vaša prednost. Ne ustručavajte se dođite.

Legalizacija bespravnih objekata

Nudimo vam pomoć u legalizaciji svih bespravno izgrađenih objekata. Nemojte da čekate i dopustate da vaša nekretnina gubi na vrednosti, dođite i rešite problem.

Za najstarije sugrađane

Agencija "Milićević" nudi najstarijim sugrađanima pomoć u vidu ugovora o doživotnom izdržavanju. Proživite dostojanstveno svoje treće doba javite se Agenciji Milićević ili dođite lično u Dr. Zorana Đinđića 21 Kragujevac.

 

Radno vreme:

Radnim danima - od 08č do 18č
Subotom - od 08č do 14č
Nedeljom - ne radimo


Za sve Vaše upite budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona koje ćete naći na Kontakt strani ili putem mejlova office@nekretninemilicevic.com i milicevic8@yahoo.com.

 

Agencija za promet nekretninama Milićević

Br. u registru: 064
Dr Zorana Đinđića 21, 34000 Kragujevac

Kontakt

Tel: 034301680
Tel: 034333854
E-mail: milicevic8@yahoo.com